About Me

Welkom en wat leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn site! Ik ben Heidi, moeder van 3 jongens en getrouwd met Vincent. We wonen in een stadje in het mooie Gelderland. Hoewel wij het hier ontzettend naar onze zin hebben, droom ik ook graag eens weg naar mijn denkbeeldige huisje op het platteland, weg van de stad. Waar de kinderen lekker buitenspelen en de tuin is gevuld met rozen en hortensias en waar ik uren kan zitten haken. Waar je via een klinkerpad en een wit hekje naar de weg wandelt en waar ik de lekkerste gerechten klaar maak terwijl ik in een schort van Cath Kidston door de keuken huppel. Waar mijn keuken een mooi groot raam heeft die uitkijkt over onze tuin en waar een wit bureautje staat waar ik uren kan zitten schrijven, haken, naaien en anderen mag inspireren hetzelfde te doen.

In werkelijkheid hadden wij tot vorig jaar een oude klinkeroprit voor ons huis en hebben we die om praktische reden, laten vervangen. Zou ik hier graag neerzetten dat ik die keukenprinses uit mijn denkbeeldige wereld ben, maar vraag ik mijn man bijna dagelijks hoeveel zout er door de groentes gaat en hoelang de aardappels moeten koken, geen woord gelogen.

Hoewel ik soms wegdroom naar mijn denkbeeldige huisje met kiezelpad en het witte tuinhek, ben ik maar wat gelukkig met waar we nu staan midden tussen onze vrienden en familie in ons mooie huis in een dorps aanvoelend stadje! Ik zie dit plekje op het www dan ook als mijn witte bureautje in de keuken van mijn denkbeeldige huisje waarvandaan ik soms heerlijk weg mag dromen en hopelijk nog veel moois met de wereld mag delen!

Voel je welkom en laat vooral een berichtje achter, dat zou ik heel leuk vinden!

One thought on “About Me”

  1. Janina says:

    He voor het eerst dit gespot! Wist niet dat je dit had, leuk!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.