Happy Handmade Living Projecten

Het afgelopen jaar ben ik op haakgebied vooral bezig geweest met het ontwerpen van haakpatronen voor het Happy Handmade Living magazine. Wat een feestje om deel uit te mogen maken van dit ontzettend leuke en inspirerende craftteam. Naast het magazine werkten we ook aan een onwijs leuk nieuw project, we maakten met zijn allen namelijk een prachtig haakboek, met maar liefst 40 projecten om je tuin, terras of balkon nog gezelliger te maken! Binnenkort vertel ik je daar meer over, voor nu vind je alle details over Happy Outdoor Living en de mogelijkheid om dit boek al te pre-orderen zodat je al heel snel aan de slag kunt, op de website van Lisanne  van Happy Handmade living hier!

Voor editie 3 ging ik aan de slag met het stoere Bobbiny Jumbo garen, grote steken snel resultaat, ik hou ervan! Ik haakte deze 2 manden, tof voor de badkamerspulletjes maar ik bewaar er zelf ook mijn bolletjes wol gezellig in!

Deze vrolijke boho vlaggetjes ontwierp ik voor editie 4, een heerlijk op schoot projectje waar je jaren plezier van zult hebben!


Editie 5 staat in het teken van groen! Met de toffe chuncky plantenmand die ik voor deze editie mocht ontwerpen ben ik nog steeds zo blij! Een echte eyecatcher in onze woonkamer!

Editie 6 is de kerstspecial van 2020, vol met geweldig feestelijke projecten. Ik haakte voor deze editie een ruitjesdeken, zie hoe je met een simpele haaksteek een geweldig toffe deken haakt!

In deze editie 7 vind je lekker duurzame projecten! Een fijn begin van hopelijk een mooi nieuw jaar! Ik haakte voor deze editie duurzame groentenetjes, alle beetjes helpen om die plastic soep te doen verminderen!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.