Blog, Boeken, haken

2020 een bijzonder creatief jaar

Hoewel 2020 op vele vlakken een jaar was om toch wel snel te vergeten, was het ook een bijzonder creatief jaar. Wat was het fijn om met je hobby bezig te kunnen zijn op de momenten waarop we zoveel thuis moesten zijn en vooral even niet teveel stil te staan bij persconferenties en mondkapjes want ga je zelf maken of toch maar niet. Vorig jaar stond op haakgebied vooral in het teken van het patronen bedenken en uitwerken voor het happy handmade living magazine, wat een toffe ervaring om deel uit te mogen maken van dit craftteam en om samen mooie projecten te bedenken, die Lisanne dan weer zo mooi bij elkaar weet te brengen in de magazines.

Vorig jaar kwam daar nog een heel mooi project bij, namelijk de kans om samen een haakboek samen te gaan maken. Een haakboek vol met projecten groot en klein om je tuin, balkon of terras nog gezelliger te maken. Een geweldige ervaring om samen te sparren, te appen en projecten te delen en te testen. Helaas zonder fysiek bij elkaar te kunnen komen, maar ondanks dat hebben we het toch maar mooi gedaan met zijn allen en tellen we nu af naar de mooie maand Mei. De maand waarop de zon zich hopelijk weer lekker gaat laten zien, de tuin weer kleur gaat krijgen en het energieniveau weer lekker opklimt. Vooral ook de maand waarop we het boek echt in onze handen gaan houden, zo spannend! Er staan ruim 40 projecten in het boek, van lekkere dekens voor de wat koelere zomeravonden en mooie gehaakte lantaarns om in de boom of in je overkapping te hangen. Ook kleinere projecten komen voorbij, onderzetters blijven natuurlijk tijdloos en altijd leuk in gebruik of om als cadeautje mee te nemen en een fijn dienblad mag op de tuintafel ook niet ontbreken!

Het boek komt dus in mei uit en is ook hier alvast te pre-orderen. Je hebt dan als een van de eerste het boek in huis en je maakt ook kans op mooie tuin prijzen van Xenos, altijd fijn!

Het zal vast al wel duidelijk zijn, ik heb er zoveel zin in, laat dat zonnetje maar door komen, gooi de deuren open en het haakwerk naar buiten! Hoe deze zomer er verder ook uit zal mogen gaan zien, laten we er met allen in elk geval zo veel mogelijk van gaan genieten,

-x-

aftellen totdat we hier weer lekker kunnen gaan zitten….

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.