– Heidi-did-id –

Er wordt me best vaak gevraagd waarom ik voor de naam Heidididid heb gekozen. Eigenlijk is dat jaren geleden zo ontstaan. Ik begon samen met een lieve vriendin steeds vaker creatief bezig te zijn, ik met haken zij achter “haar naaimachien”. Oh ze was zo ontzettend lief en creatief, ze maakte de mooiste creaties, al vond ze zelf altijd dat dat dus best wel meeviel, zag altijd hoe het beter kon terwijl ik maar bleef zoeken naar dat scheve zoompje waar ze het dan over had… Heerlijk enthousiast konden we samen pinterest afspeuren naar nieuwe projecten, patronen over en weer delen. Voor Pinterest en Instagram had je een naam nodig en dat was nog niet zo makkelijk. Namen als ByHeidi HeidiMadeIt waren al lang en breed bezet. en ByHeidi923 voelde ook niet erg uniek. Toen kwam zij dus met “heidididid” en deze bleef hangen, letterlijk en figuurlijk hahaha.

Twee jaar later werd ze ziek en hebben we uiteindelijk afscheid moeten nemen. Oh wat denk ik nog ontzettend vaak aan jou Lieve Dorine, aan onze gezellige dates en kletsuurtjes online en wat mis ik jou nog altijd zo.

Heidididid heeft dus geen literaire betekenis en ja soms twijfel ik of ik niet beter iets makkelijkers had kunnen kiezen. Ik denk dit dan vooral op momenten wanneer ik hulp vraag bij mijn website hahaha.

Dus Heidididid it is! Geen literaire betekenis, maar wel een naam met voor mij een bijzondere betekenis!