Kinderfeestjes

[cmsmasters_row data_width=”boxed” data_top_style=”default” data_bot_style=”default” data_color=”default”][cmsmasters_column data_width=”1/1″][cmsmasters_text]

Kinderfeestjes organiseren, ik vind het leuk! Nu onze mannen de leeftijd hebben bereikt dat er feestjes worden gegeven denk ik vaak terug aan mijn basisschool tijd en wat wij zelf de leukste feestjes vonden. Ik kan me nog de kaartjes herinneren “neem je zwemspullen mee je wordt thuis gebracht we zeggen nog niet wat we gaan doen”, heerlijk toch!

Onze mannen hebben nog niet de leeftijd om naar een zwemparadijs te gaan, en aangezien we zelf 1 auto hebben is het organiseren van wat verder weg ook wel een dingetje. Het eerste jaar waren zowel Jasper als Tim duidelijk, Monkeytown! Ik vond het prima en leende voor de gelegenheid een auto erbij en ze hadden een geweldige middag. Jaspers 2e feestje wilde hij graag thuis geven want dat hadden andere vriendjes ook gedaan… ik dacht na vroeg vriendinnen naar hun plannen, vroeg mijn moeder hoe ze dat vroeger met ons deed. Hoe vermaak je 8 kinderen van 6/7 jaar zonder dat je op een eerste hulp beland of je huis moet gaan renoveren als ze weer naar huis gaan.

Ik begon dus bij vriendinnen en familie waarbij de meningen extreem uiteen liepen van oh ja gezellig een speurtocht uitzetten, frietjes bakken spelletjes spelen de middag is zo om tot “oh Heidi daar moet je dus echt NOOIT aan beginnen” ga toch naar een speeltuin of huur desnoods een clown in maar thuis.niet.doen.

Nou ja ik ben eigenwijs, altijd al geweest. Dus via de vrienden en familie naar Google, Instagram en Pinterest. Heel veel leuke ideeën, verkleedkoffers te huur en kinderfeestjes dozen alles al uitgedacht voor een leuke middag. Maar zoals ik al zei ik ben eigenwijs en ik vind dat ik het ook “gewoon zelf kon bedenken en plannen”. Dat ik geen 80 euro aan een doos wil besteden als ik niet echt heel erg zeker weet dat ik het feestje niet alsnog zelf zou herschrijven.

Toen liep ik in de Hema heel toevallig tegen een knuffel van een boef aan, en iets met een boevenfeest leek me ook erg leuk…dus ik nam de Boef mee naar huis (met het idee dat hij daar wel op zijn plek zou zijn 😉 en dat was het begin van een heel gezellig kinderfeest! Het is alweer een jaar geleden maar nu ik weer een feestje aan het plannen ben kwam ik het draaiboek van het feestje van boef Boris tegen. Aangezien ik hier op mijn blog zowel mijn maakcreaties als moeder van 3 jongens perikelen deel heb ik besloten om hier ook onze kinderfeestjes op te delen. Wie weet inspireer ik op mijn beurt weer ouders om een feestje thuis te geven!

Het feestje van Boef Boris vindt je hier, en het andersom feestje welke ik nu samen met Jasper organiseer wordt hier straks toegevoegd!

Heb je zelf leuke tips ik hoor ze heel graag, ik mag nog 16 feestjes organiseren voor de mannen de komende jaren!

Heidi

[/cmsmasters_text][/cmsmasters_column][/cmsmasters_row]

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.