Blog

Phildar haakfeestje

Vorige week Zaterdag brak de dag aan waar ik behoorlijk naar had uitgekeken. Na 2 intens drukke weken werken stond daar HET Phildar garenfeestje gepland bij Echtstudio. Georganiseerd door Draadenpraat en Miriamcatshoek, dat kon niet anders dan een heerlijke middag worden!

heidi

Bij binnenkomst al een gezellige drukte, zon 25 gezellig kletsende dames aan een prachtige lange tafel, bomvol met heerlijke bollen! Vanwege bovengenoemde drukke weken tot aan de ochtend van vertrek, had ik besloten niet de keuken in te duiken maar kleine Petit Fours van de lokale bakker mee te  nemen. Ik was niet de enige die voor wat lekkers had gezorgd, een prachtige tafel vol met lekkers stond op ons te wachten, wat hebben we gesmuld met als hoogte punt toch wel de Oreo cupcakes van Marianne Dekkers en de dadeltaart van Lidy heer-lijk.

Speciaal voor de gelegenheid had Miriam het patroon voor een sjaal uitgeschreven en na een korte introductie door Lisanne en Miriam mochten we los! Ik had eigenlijk bij binnenkomst mijn oog al laten vallen op een prachtige bol Phildar Mikado, in hele warme herfstkleuren. Na nog heel wat bollen door de handen te hebben laten gaan en vooral veel te hebben “geknepen” bleef ik bij deze keuze en begon aan mijn #Miriamcatshoeksjaal. Het tellen tussen zon grote groep gezellig dames bleek nog wel even een uitdaging en al snel werd me duidelijk dat ik niet de enige ben die driftig hardop gaat tellen bij de minste afleiding.

haakfeest03

Al met al een behoorlijk geslaagde middag! Wat is het toch leuk om te kletsen met mensen met dezelfde passie, mensen die snappen dat een 6.5 geen 7 is en die bovenal samen konden genieten van al die mooie bollen!

Als klap op de vuurpijl kregen we nog een fantastisch gevulde goodybag mee naar huis, ongelooflijk wat werden wij even verwend! Iedereen kreeg zon mooi gevulde tas waarbij Lisanne en Miriam zelfs de kleuren nog zoveel mogelijk op de dames hadden afgestemd, ik glunder er nog steeds van!

goodybag

De Miriamcatshoeksjaal is nu bijna af en ik heb al zoveel mooie projecten op IG voorbij zien komen voor de andere bollen dat ik niet kan wachten hiermee aan de slag te gaan.

Voor ik in deze bollen duik wil ik nog wel wat projecten van mijn WIP lijstje afstrepen, met een aantal ben ik al aardig goed op weg en met de aanstaande vakantie kan het niet anders dan goed komen!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.